Hlavní obsah
Článek

U celebrit je mnohdy velký rozdíl mezi jejich vizáží na sociálních sítích a na společenských akcích oproti jejich civilnímu looku. To ovšem neplatí u italské herecké ikony Moniky Bellucci (59), která je vždy dokonale upravená. Za dámu byla i tento týden, kdy si s přáteli udělala příjemné odpoledne na zahrádce jedné z restaurací v Katalánsku.

Herečka, která proslula svou žensky tvarovanou postavou, kterou se nikdy nezdráhala předvést v celé kráse ani filmovým divákům, si oblékla barevné dlouhé šaty s květinovým vzorem, přes které si zavázala průsvitnou černou košili s dlouhými cípy. S tou pak sladila i sandálky na vysokých jehlách.

Maminku dvou dcer Devy (17) a Léonie (12), které počala s hereckým kolegou a exmanželem Vincentem Casselem (55), na závěr personál restaurace požádal o společnou fotografii, což herečce nečinilo sebemenší problém.

Bellucci i před šedesátkou patří mezi neobsazovanější italské herečky, ostatně její oblíbenost i v Hollywoodu k tomu přímo vybízí. Jen v posledních letech se objevila v romantické komedii Nejlepší léta jednoho života, vedle svého exmanžela Cassela se pak blýskla v hlavní roli thrilleru Irréversible – Inversion Intégrale, loni pak v dramatu Muž, který prodal svou kůži a letos ještě například v hollywoodském akčním snímku Memory s Liamem Neesonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám