Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice plastických operací všeho druhu Jessica Alves (40) se sice ještě nedávno stylizovala do role Barbie, ale to jí zjevně nestačilo. Naposledy vyslovila přání, aby aspoň v oblasti očí vypadla jako modelka Bella Hadid (27).

Alves, která prošla velkou proměnou v ženu, a konečně se v novém těle cítí šťastná, neváhala kvůli zákroku odletět až do Ázebájdžánu, kde mimo jiné podstoupila i další liposukci. V jiných zemích už jí totiž plastičtí chirurgové rovnou řekli, že by si už od dalších úprav těla měla dát pauzu.

Jessica je ale neposlechla a nyní se pochlubila výsledkem operace. A to ještě ve formě, kdy se jí obličej teprve hojí, a tak jsou po zákroku stále vidět jizvy.

Alves často slýchá, že už je na úpravách svého zevnějšku závislá. Ona sama to ale odmítá, ač už má za sebou minimálně devadesát zákroků, které podstoupila v posledních dvaceti letech. „Operace byly nutné, protože jsem se narodila jako biologický muž a zákroky byly potřeba kvůli mé proměně v ženu. Jsem velmi silná a odhodlaná a dělám všechno proto, abych byla šťastná. Neznám lepší pocit, než ráno vstát, podívat se do zrcadla a vidět tuto ženu, kterou jsem se stala s pomocí pokrokově uvažujících chirurgů z celého světa,“ řekla Dailu Mailu Jessica.

Poslední zákrok prý zajistil, aby byl její obličej stejný a svěží po dobu minimálně dalších patnácti let, což bere jako dárek ke svým 39. narozeninám. „Dvěma malými řezy na mé vlasové linii se mi zvedlo čelo, změnilo se mi také obočí a střední část obličeje. Pozice mých očí byla změněna, takže to vypadá, jako bych měla oči Belly Hadid. S procedurou jsem velmi spokojená,“ tetelila se blahem Jessica. Nedávno přitom prohlásila, že s plastickými úpravami končí. Celkem za ně v přepočtu utratila už skoro 26 milionů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám