Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jen málo mužů, kteří mohou vynést sukni, a být přitom stále sexy. Brad Pitt (60) rozhodně patří mezi ně, jak dokázal na berlínské premiéře akčního thrilleru Bullet Train.

Hnědou sukni po kolena doplnil kardiganem stejné barvy a růžovou košilí. Působil velmi uvolněně a seklo mu to. K tomu nazul vysoké černé boty a odhalil tetování na holeni a lýtku.

Brad není prvním mužem z řad slavných osobností, který vynesl sukni. S feminním stylem na jevišti i například během focení si pohrává například Harry Styles. Nebrání se mu ani rapper Machine Gun Kelly.

Na premiéře samozřejmě nechyběli jeho kolegové a kolegyně z filmu, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson nebo Brian Tyree Henry, kteří s Pittem aktuálně objíždějí evropské metropole.

Snímek Bullet Train, v němž se kromě zmiňovaných objeví i Sandra Bullock, Karen Fukuhara a Logan Lerman, jde v Česku do kin 4. srpna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám