Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49) nejspíš nebude naplňovat nelichotivé pověry, které všeobecně kolují o tchyních.

Skvěle si totiž rozumí s Nicolou Peltz, kterou si v dubnu vzal její nejstarší syn Brooklyn. Miu Regan, s níž se pro změnu nedávno po třech letech rozešel její prostřední syn Romeo, prý rovněž měla v lásce, a i po jejich rozchodu s ní stále spolupracuje jako s modelkou své kolekce oblečení, a nyní dokonce s nadhledem přihlížela tomu, jak nejmladší syn Cruz (17) toká se svou novou láskou…

Rodinka Beckhamových si v pondělí s několika přáteli, včetně Cruzovy přítelkyně Tany Holding, užívala společnou plavbu lodí podél italského pobřeží. Nechyběla ani jejich dcera Harper.

Ovšem Cruz vypadal opravdu zainteresovaně a měl oči jen pro svou blondýnku, které vyznával lásku polibky, objetím a těsnou blízkostí. Přítomnost rodičů snad ani nevnímal… Ti byli oba naprosto nad věcí a na poměrně malé lodi se uchýlili na její druhý konec, a synovi tak nechávali prostor k jeho intimním projevům náklonnosti.

Tana je ostatně v Cruzově životě poměrně čerstvou záležitostí, v březnu se totiž po osmnácti měsících rozešel s Bliss Chapman, dcerou bývalé modelky a dobré kamarádky Beckhamových Rosemary Ferguson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám