Hlavní obsah
Článek

Je to k nevíře, ale legendární plavčík Mitch Buchannon oslavil kulaté narozeniny. Na party herec a zpěvák David Hasselhoff (71) pozval i kolegy z populárního seriálu Pobřežní hlídka. Kdo dorazil?

Oslava se konala v neděli v kalifornském Calabasas a sešli se na ní seriáloví Hobie Buchannon (Jeremy Jackson), Cody Madison (David Chokachi), April Giminski (Kelly Packard Privett) a Craig Pomeroy v podání Parkera Stevensona.

Jelikož Jackson si v seriálu zahrál jako malý a dospívající kluk, je to právě on, kdo prošel největší proměnou a v zarostlém svalovci byste ho dnes nejspíš nepoznali. Dnes se věnuje především fitness, je trenérem.

Packard Privett sama sebe označuje za někdejší herečku a nyní vytíženou mámu čtyř dětí, Chokachi a Stevenson jsou herecky stále aktivní, stejně tak Hasselhoff.

„Vše nejlepší tomuto muži, mýtu, legendě! Jeden z mých hrdinů dnes slaví 70. Nepotkala jsem štědřejšího, milejšího a talentovanějšího muže. Jsem ráda, že to s tebou můžeme oslavit,“ uvedla Packard k sérii zveřejněných snímků. „A jako vždy bylo skvělé vidět i ostatní kolegy a kamarády,“ dodala herečka a dnes čtyřnásobná matka.

Veřejně popřál i Chokachi. „Je to úžasný člověk a má lásky na rozdávání. Zažili jsme spolu spoustu skvělých dobrodružství! Hodně lásky!“ blahopřál příteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám