Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé se potkali na natáčení pohádky Šťastný smolař před deseti lety a už tenkrát byl Jiří Dvořák (57) slovenské herečce a moderátorce Martině Zábranské, tehdy osmnáctileté, velmi sympatický. Na práci s ním se těšila, rozuměli si. Jiskra ale přeskočila až později.

„S ním ani sekunda nebyla marná, prokecali jsme hodiny, byl velmi laskavý. Trvalo to nějakou dobu a teď jsme se potkali znovu. Ale tentokrát jinak. A správně,“ řekla herečka slovenskému webu markiza.sk s tím, že momentálně zažívá jedno z nejhezčích životních období.

Dvojice se poprvé objevila na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, jehož je Dvořák pravidelným návštěvníkem. Fotografové je zachytili v centru lázeňského města.

Zábranská se herectví věnuje už od dětského věku, na kontě má seriály Labyrint nebo Priznanie či pohádky Šťastný smolař a Zakletá jeskyně. Televizní diváci ji znají také jako moderátorku taneční show Let´s Dance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám