Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svém rodinném životě herec Robert Jašków (54) moc nemluví, pro Super.cz ale udělal výjimku a prozradil své aktuální plány. „Vyrazíme někam k moři, je to pochopitelně determinované potřebami mých tří dětí, takže my se se ženou musíme tak nějak přizpůsobit potřebám našich dětí, aby to léto měly zábavné a my si pak s manželkou děláme i sami výlety, které by pro naše ratolesti nebyly dostatečně populární, tak takové mám léto,“ svěřil se nám herec.

Sám Robert je spokojený se svým životem a další dítě si už nepřeje: "Mariánka, Kubíček, Honzík, jsou super. Tři děti jsou pěkný číslo,“ řekl dříve Super.cz.

Oblíbený herec je aktuálně často na Moravě, kde na Pálavě točí stejnojmenný seriál, který bude za pár měsíců na obrazovkách televize Prima a sám je rád, že roli v tomto volném pokračování Vinařů dostal. „K tomuhle kraji mám poměrně silný vztah, jezdím sem často s rodinou a tady člověk zažívá úplně jinou atmosféru a dokáže vypnout a není to jenom tím vínem. Pálava je nádherný kraj,“ dodává Robert Jašków.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám