Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Leoše Mareše (47) Monika Marešová (43) si plnými doušky užívá mateřství. Malá dcerka Alex jí dělá jen samou radost a je moc ráda, když si užívá krásné rodinné chvilky s manželem.

To samotný Leoš se tetelí blahem, protože holčička mu jde opravdu hodně do podoby. Jakmile mu to pracovní program dovolí, snaží se trávit čas s rodinkou. V létě mají navíc možnost užívat si společné chvilky na chalupě v jižních Čechách, což je v horkém počasí příjemný bonus.

Když se Mareš naposledy pochlubil snímkem s malou Alex, fanoušci jen zírali, což mu určitě muselo polechtat jeho ego. „To není možný to mě pos*r ta podoba, nádherná princezna,“ zněl jeden z mnoha komentářů na téma „tatínkova kopie“.

Sluší to i Leošově manželce Monice, jež má štíhlou postavu v genech, a tak se klidně může cpát sladkým a vyhýbat se i svému oblíbenému cvičení. „Jím hodně a jím sladký. Ale zároveň jsem nepřestala mít ráda zdravé věci,“ řekla nedávno Super.cz Monika s tím, že kila šla dolů i díky kojení.

Postavu by prý ještě potřebovala zpevnit, ale „netlačí na pilu“. „Musím začít makat, ale všeho s mírou, nechci to urvat,“ má jasno. Dlouhé procházky s kočárkem jsou tak sázkou na jistotu.

Reklama

Další články

Načítám