Hlavní obsah
Článek

Soudní lékař v sobotu potvrdil, že úmrtí Ivany Trumpové (†73) bylo způsobeno tupým nárazem po nešťastném pádu ze schodů. Právě pod schody podnikatelku našli. Zemřela ve svém domě na Manhattanu 14. července.

Její kamarádka Nikki Haskell následně popsala místo tragické události. Schody v Ivanině bytě označila za velmi nebezpečné.

„Něco vám povím, vždycky jsem z toho měla obavy. Měla doma ty nádherné schody, po nichž se ale nedá sejít. Ve vnitřní straně jsou úzké a z vnějšku široké. Vždycky jsem se bála, aby nespadla. Nevím, co přesně se stalo, ale není těžké si to domyslet, jsou to zákeřné schody,“ řekla americkému webu Extra Haskell.

Neštěstí se stalo krátce před Ivaninou plánovanou cestou do St. Tropez. Na dovolenou se chystala poprvé od vypuknutí pandemie. Před covidem měla dle slov zmíněné kamarádky velký respekt.

„V posledních letech byla samotářská... Měla velký strach z nákazy koronavirem, bála se víc než kdokoli jiný, koho znám. Nikam nechtěla chodit, nechtěla cestovat. Brala to velice vážně,“ dodala Haskell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám