Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) jsou svoji! Hvězdný pár, který loni obnovil vztah po 17 letech, si řekl ano při tajném obřadu v Las Vegas.

„Udělali jsme to!“ stojí v newsletteru, který přišel od zpěvačky fanouškům. „Láska je krásná. Láska je dobrá. A ukázalo se, že láska je trpělivá. Přesně jak jsme chtěli. Včera jsme odletěli do Vegas, vystáli si frontu na povolení spolu se čtyřmi dalšími páry, které se vydaly do hlavního města svateb,“ stojí v příspěvku.

Nejednalo se tedy o honosnou veselku, ale malý obřad, u kterého měl každý z páru prý pouze jednu ze svých ratolestí. Zpěvačku doprovodila dcera Emme (14), která má ještě dvojče Maxe. Děti má JLo z manželství se zpěvákem Marcem Anthonym.

Affleck má děti Violet (16), Seraphinu (13) a Samuela (10) z manželství s herečkou Jennifer Garner. Není však jasné, které z dětí ho doprovodilo.

Jennifer se pochlubila, že to stihli do kaple jen tak tak. Kvůli páru prý přetáhli otevírací dobu. Ben se prý převlékl na toaletě, oblékl bílé sako, které našel ve skříni, a Jennifer krajkové šaty s holými rameny „jako ze starého hollywoodského filmu“.

Na stránce onthejlo.com se zpěvačka pochlubila i selfie z jejich velkého dne, respektive noci. Její kadeřník Chris Appleton sdílel video, které natočil pár okamžiků předtím, než se pár vydal do Vegas. Jen samozřejmě česal.

„Jak se cítíš?“ je slyšet kadeřníka celebrit na videu. „Cítím se úžasně. Jsem nejvíc nadšená," odpověděla mu herečka. „Vypadáš úchvatně. Uuuu, někdo se vdává,“ neskrýval nadšení, když se popová diva točila dokola a předváděla v jiných bílých šatech. „Princezna,“ dodal.

„Nemýlili se, když říkali, že vše, co potřebuješ, je láska,“ dodala Lopez v newsletteru fanouškům. „Jsme nesmírně vděční, jaké máme štěstí, novou úžasnou rodinu složenou z pěti dětí a život, na který jsme se nemohli těšit víc.“

„Vydržte a možná na vás nejlepší momenty v životě čekají ve Vegas s vašimi dětmi a tím, s kým strávíte zbytek života. Láska je velká věc a na ty nejlepší věci se vyplatí si počkat. S láskou paní Jennifer Lynn Affleck,“ podepsala se fanouškům Benovým příjmením.

Jennifer a Ben obnovili vztah loni, 17 let po zrušených zásnubách. Prvně spolu randili v letech 2002-2004. Letos v dubnu se znovu zasnoubili. Šlo o zpěvaččiny šesté zásnuby, nyní se vdala počtvrté. Jen pár týdnů předtím, než k sobě s Affleckem opět zahořeli láskou, se Jennifer rozešla s Alexem Rodriguezem, s nímž byla zasnoubená od roku 2019.

V letech 2004-2014 byli svoji s Marcem Anthonym, pouhých devět měsíců na přelomu let 2001 a 2002 byla vdaná za choreografa Crise Judda a jejím prvním manželem byl číšník Ojani Noa, se kterým se rozvedla v lednu 1998 po 11 měsících manželství.

Affleck byl ženatý s Jennifer Garner v letech 2005-2018, rozešli se ale už tři roky před dovršením rozvodu. Před Lopez randil necelý rok s herečkou Anou de Armas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám