Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatelka českého původu Ivana Trump (†73) náhle zemřela na následky fatální nehody, když si po pádu na schodech ve svém newyorském bytě zlomila trup. Bohužel zrovna měla tu smůlu, že zrovna nebyl nikdo doma. Její bezvládné tělo našla v domě až její asistentka.

Ivana Trump měla údajně problémy s pohybem už několik týdnů, což se v jejím věku stává mnoha lidem. Podle jejího kamaráda Zacha Erdema, který je majitelem její oblíbené restaurace, podnikatelku trápila bolest kyčle.

„Měla něco s s kyčlí a špatně chodila,“ citoval Erdema New York Post s tím, že kvůli tomu odřekla i návštěvu jeho restaurace. „Měla přijít už před dvěma týdny, ale říkala, že se necítí dobře, říkala, že ji bolí noha a nemůže ani vyjít ven ze svého domu,“ dodal.

Ivana Trump přitom plánovala návštěvu svého kadeřníka i cestu do oblíbeného francouzského letoviska Saint Tropez. Cítit se tak musela přeci jen lépe. Už v minulých měsících ale často při chůzi využívala oporu přátel.

O tom, že má nějaké zdravotní problémy, věděl i známý návrhář a kamarád Ivany Trump Osmany Laffita.

„Zpráva o její smrti pro mě byla hrozným šokem. Věděl jsem, že má nějaké zdravotní problémy, ale nečekal jsem, že to takto dopadne. Byla velmi tvrdá v podnikání, ale nesmírně zábavná v životě. Užívala si života a svých přátel,“ řekl Super.cz Laffita.

Bývalá manželka exprezidenta USA Donalda Trumpa zemřela ve čtvrtek ve věku 73 let. Zanechala po sobě tři děti a 10 vnoučat. S matkou, Marií Zelníčkovou, která v září oslaví 96. narozeniny, se naposledy viděla v roce 2019 při rodinné oslavě jejích tehdy 93. narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám