Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si užívá pohodové chvilky na Sardinii. Na italský ostrov zavítala poprvé a opět fanouškům vyrazila dech, když se zvěčnila v bikinách, kde vystavila na odiv svou sportem zocelenou postavu v plavkách. Tu samozřejmě obdivuje i její přítel Pavel Nedvěd (51), jenž se k Daře připojil později, aby spolu oslavili výročí.

„Moje první návštěva Sardinie, a mohu potvrdit, je taková, jak se říká, italský Karibik,“ tetelila se blahem Dara, kterou čeká pestré léto.

„Naše rodinka se rozprchla na všechny strany, Lola je s kámoškami na Gardě, za mnou přiletěl můj pan Božský, a za pár dní si snad najdeme i dny jen sami pro sebe,“ pochlubila se zpěvačka, že si v nabitém programu našli s Nedvědem skulinku.

Její dcera Lola pak část prázdnin stráví i se svým tatínkem Matějem Homolou. „Matěj je na motorce v Gruzii, a někam tam podobně dobrodružným směrem má v plánu vzít v srpnu i Lolu, ještě předtím stihneme odletět do USA, potom šup do Dolného Kubína za dětmi na taneční kemp, natočit s nimi klip. Takže naše léto bude pestré,“ dodala spokojená Rolins, jenž od té doby, co randí s Nedvědem, září doslova jako sluníčko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám