Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen s kamarádkou z Česka Nikol Treterovou, s níž se zná už z loňského filmového festivalu v Karlových Varech, se Johnny Depp (60) sešel při příležitosti pražského koncertu Jeffa Becka, na němž vystoupil jako host. Do Prahy ho přijela pozdravit i jeho právnička Camille Vasquez, která herci vyhrála soud s jeho exmanželkou Amber Heard. Dorazila i se svým přítelem.

Depp se s Vasquez, jejím přítelem, podnikatelem Edwardem Owenem, a dalšími přáteli z týmu, který herce u soudu zastupoval, sešel po pondělním koncertě v pražské O2 Areně. V zákulisí si popovídali a Vasquez zde také Deppovi představila svůj doprovod.

Owen pochází z Anglie, vystudoval Cambridge. Pracuje pro mezinárodní developerské společnosti. Podle informací Daily Mailu se pár potkal už v listopadu v jedné z londýnských hospod. „Je to poměrně čerstvý vztah, ale Edward je z ní nadšený. Je to vztah na dálku, protože vzhledem ke svým kariérám oba hodně cestují, ale doufají, že to bude fungovat,“ cituje New York Post svůj zdroj z okolí páru.

Heard manžela v článku ve Washington Post nepřímo obvinila z násilí, herec ji následně z pomluvy. Po šesti týdnech výslechů svědků a řečí obhájců nakonec Depp zvítězil. „Porota uznává Amber Heard vinnou z toho, že názorový text, který napsala, byl skutečně o Johnnym Deppovi,“ uvedla porota s tím, že informace v článku uvedené byly podle jejího názoru lživé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám