Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Trumpová (†73) byla zdatná sportovkyně, úspěšná modelka, skvělá podnikatelka a exmanželka a později rádkyně bývalého prezidenta USA a miliardáře Donalda Trumpa. Manželství prominentního newyorského páru skončilo v roce 1992 po 15 letech, krize ale přišla dřív.

Už v roce 1989 americká média psala o podnikatelově vztahu s herečkou, modelkou a moderátorkou Marlou Maples (58). Právě ta se objevila v době, kdy se, dle jeho slov, z Ivany stala byznysmenka zaměřená na cíl a úspěch a on prý potřeboval ženskou náruč...

Hned v osmdesátém devátém roce mělo dojít i k setkání obou žen, a to v prominentním lyžařském středisku Aspen. Zahraniční média zmiňují hádku mezi manžely, která tam měla proběhnout právě kvůli Donaldově aféře.

V knize Raising Trump Ivana na setkání s Marlou vzpomínala takto: „‘Ahoj, jmenuji se Marla a miluji tvého manžela. Ty ho miluješ?‘ Řekla jsem jí: ‚Jdi do háje. Miluji svého muže.‘ Nemluvila jsem jako dáma, ale byla jsem v šoku,“ uvedla Trumpová.

Marle ani po letech nemohla přijít na jméno. V televizním interview v roce 2019, kde hovořila o vztahu dcery Ivanky s nynější Trumpovou manželkou Melanií, Ivana uvedla: „Má ji (Melanii) ráda. Protože ta nezapříčinila rozvrat manželství jako ta druhá, jejíž jméno ani nemůžu vyslovit,“ řekla Trumpová na adresu Maples.

Za Trumpa se Marla provdala v roce 1993, tři léta nato měl Trump podle amerického bulváru své ženě přijít na románek, oba to ale v tisku popřeli. O rok později oznámili rozchod, rozvedli se v roce 1999. Mají spolu dceru Tiffany (28).

Maples je propagátorkou zdravého životního stylu, meditací a wellness. Na tato témata píše blog a natáčí videa. Objevila se v několika filmech a seriálech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám