Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích ho byl vždycky jen kousíček. K tomu, aby se svět podíval na její vymodlené třetí dítě, syna Maxe, počkala houslistka Markéta Muzikářová až na kameru Super.cz. Jejímu uzlíčku štěstí byly právě tři týdny, a protože její starší děti byly po táborech, na povídání jsme měli dost času.

"Je krásnej, tak se ráda pochlubím. Je to naše zlatíčko. Mám strašně hodné miminko. Spinká, papá, skoro nepláče, všechno je v pořádku," ujistila nás. Vyspat nechá i maminku. "V noci dokonce jednou vydržel osm hodin, to už jsem ho šla budit. Ale běžně je to šest. Sice se říká, že by se měly děti budit na kojení každé tři hodiny, to jsem dělala u prvního syna, ale přibíral až moc," podotkla, že má asi hodně tučné mléko. Maxík už teď váží přes čtyři kila, takže rozhodně nestrádá.

Markéta už po porodu začala cvičit na housle, má za sebou i první vystoupení, kdy s ní ještě manžel se synem jel, ale usoudila, že to kvůli hluku a nedostatku zázemí na venkovních akcích není ideání řešení. "Budu to řešit jako u starších dětí odstříkáváním mléka. Protože mě čekají i koncerty ve větší vzdálenosti, jedeme s kapelou Inflagranti třeba i do Ostravy," vysvětlila mj. v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám