Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) má u táty Petra Jandy (81) na zahradě vlastní domek, kde tráví co nejvíc času s rodinou, manželem, gynekologem Mirkem Vernerem, a devítiletou dcerou Maruškou. Ta letos na garden párty u dědy chyběla, protože byla na skautském táboře pod stanem.

Make-up artistku, která sem jezdí malovat veselé obrázky na obličeje dětským návštěvníkům, ale zaměstnala Marta, která si nechala na tvář namalovat veselé puntíky v duchu předepsaného dress codu. "Je sice pro děti, ale já jsem průkopník, a jak párty pokračuje, chodí k ní čím dál víc dospělých," smála se Marta, na jejíž líčení a kostýmy i z minulých ročníků se můžete podívat ve fotogalerii.

"Já jsem pořád dítě, občas mám začínající pubertu, a dospělá jsem jen jako máma," svěřila Marta a v našem videu nám o Marušce také vyprávěla.

Bavili jsme se i o muzice. Marta tolik koncertů nemá, ale čeká ji vystoupení v Německu s kapelou Die Happy. Sice se těší, ale rozhodně ne na cestu. "Víte, jak je to teď s leteckou dopravou, takže jedu radši vlakem. Pojedu sedm hodin vlakem a pak ještě hodinu vlakem, odzpívám koncert, čtyři hodiny se vyspím a pak stejně zpátky," bude kvůli jednomu koncertu dva dny na cestě.

Reklama

Další články

Načítám