Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přelomu tisíciletí bylo jméno Anastacia hojně skloňované. Hity jako I'm Outta Love, Left Outside Alone nebo Sick And Tired drtily hitparády. Pak zničehonic jako by se po ní slehla zem. Byly za tím zdravotní problémy.

Kromě rakoviny, kterou porazila dvakrát, se potýkala také se srdeční vadou nebo Crohnovou chorobou.

„To byl asi můj největší problém. Vždycky, když jsem byla připravená vrátit se do práce, přišla další nemoc,“ přiznala loni v říjnu pro News Corp. „Pak je těžké udržet krok,“ dodala.

V poslední době se jí ale návrat na výsluní daří. Loni figurovala v australské verzi pořadu Masked Singer a letos se konečně rozjela na evropské turné s příhodným názvem I'm Outta Lockdown.

Na turné se vydala po čtyřech letech, a to u příležitosti výročí veleúspěšného alba Not That Kind, ze kterého pochází právě i hit I'm Outta Love. V rámci turné po Evropě ji čeká 30 zastávek a zavítá také do Prahy. Fanoušci se na ni mohou těšit 4. 10. v O2 universu. Lístky jsou stále v prodeji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám