Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno její manželství dopadlo neslavně, ale napodruhé už to snad klapne. Řeč je o dceři vlivného bývalého šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestona (91) Petře Ecclestone, která o víkendu v Londýně pojme na manžela svého pohledného partnera Sama Palmera.

Dvaatřicetiletá Petra, jejíž majetek se odhaduje na 350 milionů liber, si prý vezme o šest let staršího byznysmena na utajeném místě v Londýně, kam již s ním i jejími dětmi dorazila z jejich domova v Kalifornii.

„Vezmou se tento víkend, někde v Londýně. Nevím konkrétní místo, Petra mi to zatím neřekla,“ potvrdil Daily Mailu sám Petřin tatínek Bernie, který je za jejího nového nastávajícího rád a tvrdí: „Jsou to skvělé zprávy. Věřím, že Petra bude o hodně šťastnější, než byla ve svém minulém manželství. Moc Sama neznám, ale myslím, že si našla hodného muže. Jsem si jistý, že je o hodně lepší než její exmanžel.“

Tím byl totiž problémový a dnes již zbankrotovaný podnikatel James Stunt, s nímž ovšem Petra stihla během jejich šest let trvajícího manželství zplodit tři děti – dnes devítiletou dceru Lavinii a sedmiletá dvojčata - chlapce Jamese a Andrewa. Se Samem má Petra ještě osmnáctiměsíční dceru Millie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám