Hlavní obsah
Článek

Zatímco její dcery to mají v oblasti partnerských vztahů mnohdy hodně divoké, u Kris Jenner (66) se žádné zvraty nekonají. Už osm let je spokojená po boku o pětadvacet let mladšího partnera jménem Corey Gamble, s nímž nedávno vyrazila do Itálie, kde se společně blýskli na přehlídce značky Dolce & Gabbana.

Kris vedle svého zajíčka očividně zapomněla stárnout a ve výrazných zelených šatech s květinovým vzorem byla jednoduše nepřehlédnutelná. Corey ovšem v lesklém modrém obleku rozhodně za svou milou nezaostával. Dvojice zavítala na ostrov Sicílie, kde si nejdřív užila romantickou plavbu na jachtě a posléze se účastnila luxusní večeře, kterou hostilo známé návrhářské duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana.

Svou maminkou se tak možná nechala inspirovat i Kim, které to rovněž s o třináct let mladším Petem Davidsonem skvěle klape. Po rozvodu s Kanyem Westem Kim úplně září a mimořádně dobře se jí daří i v podnikání.

Pro Kris Jenner jde o třetí významný vztah v životě. Prvním byl slavný právník Robert Kardashian, s nímž strávila třináct let a počala s ním čtyři děti – Kourtney, Kim, Khloé a jejich bratra Roberta, který se jako jediný z rodiny drží spíš v ústraní. Z druhého manželství s olympijským vítězem Brucem Jennerem (dnes Caitlyn Jenner) má dcery Kendall a Kylie. Až na Kendall už z Kris všechny její děti stihly udělat babičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám