Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotbalista Francesco Totti (45) a jeho o čtyři roky mladší manželka Ilary Blasi se rozcházejí. Pár, kterému se neřeklo jinak než italští Beckhamovi, spolu strávil dvacet let, z toho sedmnáct v manželství. V Itálii se již nějaký čas spekuluje o fotbalistově románku s čtyřiatřicetiletou květinářkou Noemi Bocchi, jež je velkou fotbalovou fanynkou.

Legendární italský sportovec, jenž působil dlouhé roky jako kapitán klubu AS Řím, má přitom s manželkou, známou italskou moderátorkou a bývalou Miss, které se rovněž přezdívalo ‚královna Říma‘, tři děti. Vychovávali spolu syna Cristiana (16) a dcery Chanel (15) a Isabel (6).

Rozpad manželství potvrdila v prohlášení i sama Blasi, když uvedla: „Po 20 společných letech a třech úžasných dětech, mé manželství s Francescem skončilo. Proces odloučení ale zůstane soukromou záležitostí a nebudu již činit žádná další prohlášení. Žádám všechny, aby se vyvarovali spekulací, a především respektovali soukromí mé rodiny.“

U fotbalisty se přitom údajně nejedná o první zálet, podle italských médií už si v minulosti začal s nejmenovanou podnikatelkou, kterou poznal během natáčení reality show Big Brother.

Samotná fotbalistova současná milenka Bocchi se prý rozešla se svým partnerem Mariem Cauccim, majitelem menšího fotbalového klubu v Římě nazvaném Tivoli, s nímž má dvě děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám