Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michelle Heaton (42) slaví velký úspěch. Loni v dubnu se odebrala do protialkoholní léčebny a aktuálně je 14 měsíců čistá. V novém rozhovoru popsala, jak vnímají její závislost dcera Faith (10) a syn AJ (8), které má s manželem Hughem Hanleym.

Dětem doma vysvětlili, že je maminka „alergická“ na alkohol. „Zjistila jsem, že Faith řekla kamarádkám, ať vzkážou svým matkám, aby na příští sraz na hřišti přinesly kávu místo prosecca,“ popsala bývalá členka kapely Liberty X pro deník The Sun.

„Přimělo mě to se zamyslet, kolik toho se mnou asi zkusila. Děti vědí, že je maminka alergická na alkohol a je jí z něj velmi špatně. Věděly, že jsem musela na chvíli pryč, abych zase byla v pořádku,“ popsala odloučení v době léčení.

Faith na maminku dává velký pozor, dokonce i v supermarketu ji varuje, aby nechodila do uličky s alkoholem.

Michelle hovoří o své závislosti otevřeně. K alkoholu přilnula, když se u ní po hysterektomii a dvojité mastektomii spustila předčasná menopauza. Tři roky se neobešla jediný den bez pití - zvládla vytáhnout i dvě láhve vína a jednu láhev vodky za den - dokud se neodebrala do léčebny. Po čtyřtýdenním programu se zaregistrovala u Anonymních alkoholiků a jejich meetingy navštěvuje dodnes.

Alkohol jí prý nechybí. „Nepostrádám ho. Jsem teď šťastná a volná. Tolik let jsem se za něco trestala, nevím, proč jsem nedokázala přestat,“ doplnila.

Reklama

Další články

Načítám