Hlavní obsah
Článek

Zřejmě nejslavnější a nejvlivnější transgender herečka na světě Laverne Cox se v pondělí se svými 5,8 miliony sledujícími na Instagramu podělila o sexy video, v němž se natáčí v odrazu zrcadla v sexy bikinách. Padesátiletá hvězda seriálu Orange Is the New Black z prostředí ženského vězení se ovšem podle svých slov obává kritiky…

Laverne k videu připojila dlouhý text, v němž mimo jiné zmiňuje své obavy ze stárnutí a přibírání na váze, a zároveň z toho, že bude vnímána jako zoufalá starší žena, která příliš lpí na svém mládí a důležitosti.

Trochu ji zároveň děsí, že je stále považována za žádoucí a sexy, takže když pošle svoje selfie v bikinách, hodně se toho děje.

Herečka nedávno oslavila padesátiny, na což ve svém postu odkazuje také, a zároveň bilancuje jako trans žena tmavé pleti se zpomalujícím se metabolismem nad svým postavením v Hollywoodu, a potažmo v celé společnosti.

Cox během své kariéry pokořila spoustu milníků a jako první transgender žena například získala cenu Emmy nebo se jako první transgender osobnost dostala na obálky prestižních magazínů Time či Cosmopolitan. Laverne má také svou figurínu v muzeu voskových figurín Madame Tussauds či vlastní panenku Barbie.

Reklama

Další články

Načítám