Hlavní obsah
Článek

Zabijácká Esther se vrací v prequelu k populárnímu hororu Sirotek z roku 2009. Herečka Isabelle Fuhrman (25) si zopakuje roli vraždící holčičky, která po zhlédnutí filmu mnohým nedala spát.

Snímek s názvem Orphan: First Kill je dotočen a režisér William Brent Bell se o víkendu pochlubil plakátem k filmu. Datum uvedení však zatím nebylo zveřejněno, dočkat bychom se ho měli ale ještě letos.

Role ve filmu Sirotek byla pro Isabelle průlomová a herectví a dabingu se věnuje dodnes, i když se o ní tolik nemluví. Objevila se například v Hunger Games, thrilleru Cell s Johnem Cusackem a Samuelem L. Jacksonem na motivy Stephena Kinga a dalších.

Loni excelovala v kritiky ceněném thrilleru The Novice a aktuálně točí nebo dokončuje minimálně tři další filmové projekty. Připravuje také minisérii The Edge of Seventeen.

Isabelle začala kariéru v sedmi letech a libuje si v náročných rolích. Má totiž ráda výzvy. Z herečky je aktuálně blondýnka a prý je nezadaná. Soustředí se hlavně na práci a něco nám říká, že o ní ještě hodně uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám