Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Johnny Depp (60) vystoupil v pražské O2 universum jako host během koncertu Jeffa Becka. Hvězda Pirátů z Karibiku si cestu do Čech užíval: „V náladě dorazil báječné, velmi se do Prahy těšil. Těší se hlavně na to, že si tu užije klid a hudební fanoušky na koncertu Jeffa Becka. On je pouze host a tuto roli si velmi uživá,“ prozradil pro Super.cz Radim Svatoň z pořádající agentury Liver music.

Herec je tak nadšený z opětovného zájmu lidí, poté, co vyhrál soudní spor s exmanželkou Amber Heard (37). Ale na to, že je hvězdnou první velikosti nezapomněl ani v Praze, a tak vyžadoval spoustu věcí, aby se tu cítil komfortně. Vše ale podléhá informačnímu embargu: „Požadavky má veliké, a ještě k tomu tajné, takže bohužel nemůžeme ani naznačovat. Jen můžu prozradit, že je mezi nimi i speciální kytara, zvuk a světla,“ doplnil mluvčí.

Johnny Depp dorazil na stage zhruba po 50 minutách Beckova hraní. Jeho příchod vzbudil velký ohlas. Herec vedle zpěvu střídal akustickou a elektrickou kytaru, na které hraje perfektně. Právě hudbě se mimo herectví věnuje Johnny Depp už dlouhá léta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám