Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Middleton (42) je opět tetičkou! Její sestra Pippa Middleton (40) podle amerického magazínu People, na který odkazují i britská média, přivedla na svět svého třetího potomka s manželem Jamesem Matthewsem. K porodu mělo dojít už před pár týdny v nemocnici St. Mary's Hospital v Londýně, kde se narodily i děti Kate a Williama.

Pippa s Jamesem zprávy zatím nepotvrdili, ostatně nekomentovali ani těhotenství. Kromě nového přírůstku mají tříletého Arthura a 16 měsíců starou Grace. Vzali se v roce 2017.

Zprávy o třetím těhotenství oblétly svět začátkem června, když se Pippa objevila během oslav platinového jubilea královny Alžběty II. v zelených šatech, pod nimiž se jí rýsovalo bříško.

Poslední snímky, na nichž se jí dme bříško ještě víc, pak pocházejí z poloviny června. Pippa si soukromí bedlivě střeží. Loni nečekaně prozradila, jak zůstává aktivní i s dětmi.

„Zvládám být aktivní a zároveň na čerstvém vzduchu, chodím se synem na dětské hřiště, jezdím s ním na kole nebo ho mám ve vaku při běhání,“ sdělila magazínu Hello!.

„Jsme hodně aktivní rodina a snažíme se to naučit i syna. Nic nemiluje víc než pobíhání po lese, v parku s našimi psy, dokonce i za deště,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám