Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jednoduchosti je síla a své o tom ví i Gwyneth Paltrow (51), která se předvedla v roli modelky nové kolekce své vlastní značky. Herečka si vystačila s málem – navlékla na sebe džíny, zašla k bazénu u svého sídla v kalifornském Montecitu, tam trochu zapózovala fotografovi a výsledek je fantastický…

Pokud se vám zalíbil konkrétně tento model se širokými nohavicemi, jeho cena je 295 dolarů. Gwyneth se ale předvedla u bazénu také v bikinách, topech, šatech, overalu nebo mikině ze své dílny.

Paltrow se poslední roky angažuje spíš ve své podnikatelské činnosti než na poli filmu. Její značka se totiž prosazuje v mnoha odvětvích, od kosmetiky přes výživové doplňky na zvýšení libida u žen, erotické pomůcky a aroma svíčky s vůní její vagíny až po oblečení a další produkty. Není divu, že na pobíhání po place už čas nezbývá…

S Gwyneth tak prozatím po jejím úspěšném účinkování v marvelovkách u filmu nepočítejte, trhák Avengers: Endgame z roku 2019 byl dosud její poslední rolí. Paltrow ztvárnila v populární sérii vedle hlavního hrdiny Roberta Downeyho Jr. postavu krásné Pepper Potts.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám