Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako manželka herce a prezidenta karlovarského filmového festivalu Jiřího Bartošky (77) je logicky první dámou festivalu. Svého muže archeoložka Andrea Bartošková doprovází na oficiálních festivalových akcích.

Proto musí ve svých modelech reprezentovat a jít sama příkladem, jak má vypadat zadaný dress code. "Mám to vždycky rychlé. Podívám se a řeknu si, zda ano," popsala Super.cz výběr svých rób už na zahájení festivalu, kde zvolila model Red Valentino doplněný setem prstenu, náhrdelníku a náramku se žlutými diamanty od Alo Diamonds.

Další set v hodnotě přes milion korun, tentokrát z bílého zlata a s bílými diamanty, zvolila k závěrečnému modelu, který vynesla na festivalový closing. V méně okázalém modelu se pak objevila na party jednoho z festivalových partnerů. Italská banka na svůj večírek totiž zadala dress code: koktejl. Jak to Bartoškové slušelo, se podívejte na videu a fotografiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám