Hlavní obsah
Článek

Vítězství Krystyny Pyszkové v květnu na Miss Czech Republic přihlížel také její přítel Radek. S ním se modelka seznámila během studií v Londýně, kde mladík navštěvoval poslední ročník studia práv. Svůj vztah považuje za pevný a neobává se, že by ho vítězství v soutěži nějak ohrozilo.

„Myslím si, že “missí nemoci” se obávat nemusím. Vím, co chci, a výhra v soutěži na tom nic nezmění,“ řekla nám Krystyna na přehlídce Beaty Rajské na Chateau Kotěra.

Kráska studuje práva v Praze a paralelně je posluchačkou univerzity v Rakousku. Bude to zvládat skloubit se svými povinnostmi Miss?

„Škola v Innsbrucku, kde mám jako obor Business Administration, probíhá v online formě. Testy jsou zde pravidelné a dobře se tedy kombinují s naším českým systémem, kde je zkouškové vždy na konci semestru,“ vysvětluje modelka a dodává: „Avšak na příští školní rok si plánuji prezenční výuku na Univerzitě Karlově odložit, abych měla dostatek času na missí povinnosti a celkově na účast na světové soutěži Miss World.“

Pro Pyszkovou bude v následujícím roce důležitější kariéra v modelingu než studium. „Myslím si totiž, že nejde dělat vše najednou a zároveň na sto procent, a proto si chci tyto záležitosti rozložit v čase,“ dodává Krystyna Pyszková.

Reklama

Další články

Načítám