Hlavní obsah
Článek

Společně trávených chvil si váží a umějí si je užívat. Právě tak proběhl čas, který topmodelka Daniela Peštová (53) a zpěvák Pavol Habera (62) prožili na karlovarském filmovém festivalu. Spolu ho pak zhodnotili na červeném koberci na závěr této události.

"Dneska jsme se zrovna byli projít a byli jsme v galerii, kde jsme se podívali na festivalové plakáty od roku 1995. Takže jsme to pojali velmi relaxačně," řekl nám Habera. "Během festivalu jsme stihli i filmy. Viděli jsme jich asi pět, všechny ve mně rezonovaly tak, že se mi o nich třeba i zdálo. Nejvic to ale byl dokument Veroniky Stehlíkové o pacientech s ALS," doplnila Peštová, která se podílí na práci organizací, které se o rodiny pacientů s amyotrofickou laterální sklerózou starají. Její muž zase doporučil divadelní představení Tros Sketos.

Pár je sladěný nejen v životě, ale také na červeném koberci, kam Habera předpisově oblékl smoking, jeho manželka pak luxusní róbu Balenciaga. Po Varech oba čeká práce. Zpěváka na festivalech, modelku focení v zahraničí. "A pak snad budeme mít nějaké volno a to budeme samozřejmě trávit spolu," uzavřel Habera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám