Hlavní obsah
Článek

Lucie Borhyová (46) si plnými doušky užívá dovolenou ve Španělsku a rozhodla se fanoušky opět potěšit plavkovými snímky. Na fotografiích z pláže vynikl nejen moderátorčin odzbrojující úsměv, ale také její bujný dekolt v bikinách. A ten rozhodně nenechal fanoušky chladnými.

V komentářích pod příspěvkem srdíčky nešetřili. „Vás tam musí opravdu milovat, takovou kočku Španělé ještě neviděli,“ rozněžnil se jeden ze sledujících s narážkou na moderátorčinu blonďatou hřívu.

„Krásná,“ hodnotili další. „Nádherná-prostě bohyně,“ zaznělo také. "Krásné oči a pěkný úsměv. Super dlouhé vlásky a úžasná postava, jako celek nádhera. Užívejte dovolenou,“ přáli zase jiní.

U moře je Lucie viditelně nejspokojenější. „Já mám ráda sluníčko, moře, teplo. O prázdninách nevylezu z moře, ráda se opaluji,“ svěřila se Super.cz.

Je také vidět, že je Borhyová odpočatá, a je dobře, že nabrala síly. Po návratu do Česka ji kromě moderování čeká také nahrávání vánoční písně, kterou pro ni napsal zpěvák a skladatel Michal Kindl. Vůbec poprvé se tak brzy představní i v roli zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám