Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Adele (35) má za sebou sérii úspěšných koncertů v londýnském Hyde Parku a už je zase zpátky doma v USA. Při návratu do Beverly Hills ji zachytili s partnerem Richem Paulem v autě, ale nebyl to její protějšek, kdo upoutal největší pozornost. Byly to zpěvaččiny rty, plnější než obvykle.

Zpěvačka se nikdy nepyšnila až tak nápadně plnými rty, ale vždy si k nim dokázala pomoci make-upem. Při středeční návštěvě řecké restaurace, kam s přítelem vyrazila na večeři, ale výraznou rtěnku ani líčení neměla a fanouškům neuniklo, že má pusu plnější než obvykle.

Adele v uplynulých letech shodila 45 kilo a úbytek váhy je znát samozřejmě i v obličeji. O to víc její ústa vynikají.

Ke koncertování se Adele vrátila po pěti letech, vystoupení v Hyde Parku tak byla výjimečnou událostí. Z návratu na pódium prý měla strach, ale nelituje a je moc ráda, že se k vystupování před lidmi vrátila.

Další série koncertů v Hyde Parku čeká několikanásobnou držitelku Grammy v červenci. V lednu ke svému zklamání musela posunout sérii koncertů v Las Vegas. Ty byly odloženy a náhradní termíny promotéři zatím nezveřejnili, za což fanoušci zpěvačku nesmírně kritizují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám