Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Pazderková (44) si dělala hlavu s tím, že nebude mít upravenou hlavu, tedy vlasy. S make-upem si dokáže poradit sama, ale vzhledem k tomu, že se premiéra filmu Velká premiéra na karlovarském festivalu posunula na netradiční jedenáctou dopolední, kadeřnici sháněla na poslední chvíli.

Podobně na tom byly i další dámy, které účinkují v nejnovějším snímku Miroslava Krobota. "Brala jsem to tak, jako by to bylo normálně večer. Nechala jsem se nalíčit a šaty od Tatiany Kovaříkové jsem měla připravené v pokoji," řekla Super.cz Klára Melíšková (52), když jsme ji po promítání potkali na sklence vína v hotelu Thermal, kde jí dělala společnost režisérova dcera Lenka Krobotová (47). Té to slušelo v modelu od značky Roji návrhářky Jitky Ročňové.

Náhodě neponechala svůj outfit ani půvabná Jenovéfa Boková (31). Ta ve filmu hraje jednu z hlavních rolí a zastupovala tak hned dvě herecké delegace vedle soutěžního snímku Slovo, o němž jsme hovořili už na openingu filmového festivalu. "Ve Velké premiéře hraju Renátku, což je asertivní, spokojená a ambiciózní žena. Hlavně jsme měli hodně společných scén s Mirkem Krobotem a Pavlem Šimčíkem. Myslím, že tam mám dost vtipných scén," svěřila Jenovéfa.

V tomto stylu mimoděk zvolila i outfit. Důvodem, proč oblékla tak trochu byznys model, ale bylo i počasí a zdravotní stav herečky. "Jsem tady od začátku, trochu mě zradila i klimatizace a nastydla jsem. Tak místo na večírky chodím spíš do kina a i to v šále a pomalu v čepici. Pivka na kolonádě moc nedávám," svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám