Hlavní obsah
Článek

To, že si před časem začala zesvětlovat vlasy, jí prospělo. Vzhled zpěvačky Anety Langerové (37) to rozzářilo a vypadá veselejší než v tmavé hřívě. Aneta byla jednou z hvězd zahájení karlovarského filmového festivalu, ale na červeném koberci chyběla.

Vary totiž nežijí jen filmem, ale také muzikou, takže zatímco na hlavním pódiu u hotelu Thermal vystupovala kapela MIG 21 s Jiřím Macháčkem, Langerová zazpívala v rámci bohatého programu, který je připraven u Vřídelní kolonády. Večer zde hrají DJové, festivaloví návštěvníci tady měli možnost zhlédnout i muzikál Brabický zázrak Tomáše Kluse (37) a Jana Svěráka.

Aneta Langerová má k filmu a virtuálnímu umění blízko. Sama dokonce ztvárnila hlavní roli ve snímku 8 hlav šílenství, kde si zahrála ruskou básnířku a disidentku Annu Barkovovou.

Momentálně je zpěvačka v plném proudu svých koncertů pod širým nebem. „Těším se nejen na všechny festivaly se svojí kapelou, ale také na řadu samostatných koncertů nesoucích název Dvě slunce aneb Jak krásné je být milován,“ řekla Super.cz Aneta, která je ráda, že může být po nucené covidové pauze znovu před svým publikem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám