Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná novácká moderátorka Tereza Jandová si s manželem Tomášem a synem užila prosluněnou dovolenou na španělském ostrově Mallorca. Maminka čtyřletého syna Maxe si dovolenou u moře dopřála po dvou letech.

Až na drobné zdravotní neduhy malého Maxe rodince relax u moře vyšel na jedničku. „Během covidu jsme necestovali vůbec, tak jsme se těšili na rodinnou dovolenou, užili jsme si ji skvěle, až na rýmu, kašel a jednodenní teplotu Maxe,“ prozradila Super.cz moderátorka Snídaně s Novou, jež se pochlubila i parádní postavičkou v plavkách.

Tu ale rozhodně nemá zadarmo! Nejenže si hlídá jídelníček, ale na svém těle také pěkně maká! „Už druhým rokem jedu přerušovaný půst. Jím v osmihodinovém okénku 12- 20 hodin a zhubla jsem díky tomu už asi 5-6 kilo. A letos jsem po pěti letech začala také cvičit s trenérkou a začínám pomalu vidět výsledky,“ libovala si sličná moderátorka, jež se s námi podělila o své fotky z dovolené. Prohlédnout si je můžete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám