Hlavní obsah
Článek

Herečka Lindsay Lohan (37) se vdala. Bývalá dětská herecká hvězda, která byla známá svým divokým způsobem života, si vzala bankéře kuvajtského původu Badera Shammase.

Herečka si veselku užila jen s nejbližší rodinou a přáteli. Svatbu měla tak trochu i jako dárek ke svým 36. narozeninám, které v sobotu slavila.

„Jsem ta nejšťastnější žena na světě. Našel jsi mě a poznal jsi, že celou dobu toužím po štěstí a laskavosti. Jsem nadšena, že jsi můj manžel. Můj život a moje všechno. Každý žena by se takto měla cítit každý den,“ rozněžnila se Lohan u prvního společného manželského snímku.

Lindsay Lohan v minulosti randila například se Stavrosem Niarchosem, DJkou Samanthou Ronson, Wilmerem Valderramou nebo Aaronem Carterem a dalšími. Byla už také jednou zasnoubená, a to s ruským podnikatelem Egorem Tarabasovem. Vztah to byl velmi divoký, a dokonce ho obvinila z domácího násilí poté, co se provalilo, že si zakrývala modřiny make-upem. Tarabasov ale popřel, že by herečku bil. Teď už ale Lohan konečně našla své štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám