Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kotvald (63) si rozhodně nemyslí, že po šedesátce patří do starého železa. Interpret hitů Holky z naší školky nebo Sanitka, se snaží udržovat ve formě a stále hýří dobrou náladou.

Horké léto a dovolená v něm probouzejí vzpomínky na prázdnin, které jako kluk trávil u dědy na venkově. A tak si toho kluka Petr připomněl. Stačilo málo, jen cesta kolem posekaného pole! „Při opravdu neplánovaném focení jsem si vzpomněl na dobu dětství, kdy jsme na polích s

kluky řádili a to nejen v seně. Dědeček byl předseda JZD, tak nám různé lumpárny prošly. Hlavně si vzpomínám, když jsme na podzim každý rok pomáhali sklízet chmel,“ uvedl Petr, který pochází z Žatce.

Petr Kotvald se na chviličku ocitl ve vysněném Mumulandu, žádné starosti, jen pohoda a klid. U focení se výborně bavil a na chvilku zapomněl na pracovní povinnosti.

„Letošní léto mám trochu pracovní, chystáme nové písničky pro nové album, které bych chtěl vydat příští rok. Vyšel nový singl - Tak pojď,... už můžem, ke kterému chystáme klip. Mám několik vystoupení a 6. října pak bude v Divadle Na Maninách můj nový recitál,“ pozval známý zpěvák fanoušky dobré muziky na své koncerty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám