Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Ondřej Bábor (31) odehrál poslední představení divadelní sezóny, sbalil kufry, krásnou přítelkyni Natálku a odjeli společně relaxovat do Slovinska. Z fotek je patrné, že si dovolenou zamilovaný pár maximálně užívá.

„Počasí je nádherné a s ubytováním jsme také nad očekávání spokojeni. Současnou dovolenou jsme pojali tentokrát aktivně, válecí dovolená nás čeká teprve až v druhé půli července, kdy máme v plánu tradičně poležet u moře v Egyptě,“ sdělil pro Super.cz zpěvák. Slovinsko nabízí mnoho míst k relaxu, sportu nebo třeba koupání mezi vodopády. „Snažíme se vidět co nejvíce vodopádů, ta krása vody se ani nedá slovy popsat. Zatím jsme nachodili dost kilometrů nádhernou přírodou, což je někdy i docela dobrodružství,“ dozvěděli jsme se dále.

V loňském roce Ondřej požádal svou přítelkyni Natálku o ruku. Svatbu do roka a do dne však snoubenci nestihnou. „Natálka má za sebou úspěšnou maturitu, tak konečně začínáme s plány. V současné chvíli hledáme dokonalé místo a bohužel hodně míst už má plno i na rok dopředu,“ dodal závěrem zpěvák, kterého v létě čekají také zkoušky hitmuzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám