Hlavní obsah
Článek

Snad všechny fanoušky amerického fotbalu letos zarmoutila zpráva o ukončení kariéry sedminásobného vítěze Super Bowlu Toma Bradyho (40). V důchodu ovšem nevydržel dlouho, a nakonec se rozhodl ještě alespoň jednu sezónu setrvat ve svém týmu Tampa Bay Buccaneers. Velký sportovní návrat si ovšem žádá být v kondici, čehož se Tom zhostil se vší vervou i během své dovolené v Itálii.

Čtyřicetiletý sportovec momentálně tráví slunné dny na luxusní jachtě s několika přáteli, a především se svojí ženou Gisele Bündchen (43) a jejich dětmi. Slavní manželé se plaví okolo břehů Portofina, a když už jim je na obří lodi přeci jen těsno, na pevnině si zajdou po nákupech nebo do restaurace na dobré jídlo.

Na palubě ovšem Brady rozhodně nezahálí. Jízdu na rotopedu střídá s tréninky boxu a do toho si pochopitelně užívá i vodní radovánky. Ono není také vůbec snadné držet krok s manželkou, která dlouhých patnáct let kralovala všem modelkám jako nejlépe placená kráska v oboru. Nutno podotknout, že Gisele si i po porodu syna Benjamina (12) a dcery Vivian (9) udržela neuvěřitelně štíhlé, a zároveň pevné křivky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám