Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vojta Kotek (36) si soukromí střeží jako ostříž. Do poslední chvíle proto tajil jak veselku, tak těhotenství své přítelkyně Radany, kterou pojal za svou manželku.

Kotek se sympatickou kráskou chodil více než rok, veselka se pak podle Blesku konala v přírodě, v bývalém vládním areálu Vystrkov na Orlíku. Svatebčanům přálo počasí, bouřky se jim ve čtvrtek odpoledne vyhnuly obloukem, a tak si svůj velký den mohli naplno užít.

Fotografové zvěčnili i nevěstu s viditelně rostoucím bříškem. Z oblíbeného herce, který se proslavil v teenagerovské komedii Snowboarďáci, se tak stane poprvé otec. S přítelkyní Radanou se ve společnosti objevoval sporadicky, oficiálně ji vyvedl až v březnu na premiéru filmu Jana Svěráka Betlémské světlo.

O tom, že by si Kotek přál potomka, mluvil už před rokem a půl. „Říká se, že kluci mají času víc. Nikdo mě do toho nějak netlačí, ale já bych už samozřejmě chtěl. Na to jsou ale potřeba dva a musí to přijít ve správný čas, každopádně já se na to moc těším,“ říkal Super.cz Vojta Kotek v době, kdy ještě svou vyvolenou hledal.

A správný čas, jak se zdá, konečně přišel. Oblíbený herec v minulosti chodil například s ilustrátorkou a grafičkou Valerií Rónovou či herečkou Terezou Rambou, za svobodna Voříškovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám