Hlavní obsah
Článek

Jednadvacetiletá herečka Denisa Biskupová se pomalu stává známou filmovou tváří. Vidět jsme ji mohli ve snímcích Hodinářův Učeň, Smečka a Bábovky, jejichž režisér Rudolf Havlík si ji vybral i pro roli dcery Ani Geislerové (48) ve filmu Prezidentka, který se stále promítá v českých kinech.

"Jestli jsme si s Aňou podobné? Možná vizuálně, díky těm zrzavým vlasům a světlé pokožce. Když mě s ní kdokoli srovná, je to lichotka, protože mi připadá nádherná. Proto jsem byla ráda, že jsem si mohla zahrát její dceru. Pokud jde o povahu, tak to nedokážu říct," krčila Denisa rameny.

"Na place jsem před ní měla trému, protože je opravdu skvělá herečka. Ale byla moc hodná a sympatická. Možná opravdu jako máma," popsala spolupráci na place se starší kolegyní mladá herečka, která se jako nejmladší z ženského hereckého kolektivu ocitla už ve zmiňovaných Bábovkách, kde si práci také pochvalovala.

Denisa už má po maturitě na konzervatoři, ale studuje dál, aby se stala diplomovanou specialistkou. Divadelní role ji na rozdíl od filmových zatím nepotkaly. "Ještě je asi čas, ale divadlo bych také ráda vyzkoušela," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám