Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pouhých osmnácti letech přišel o život syn známé americké internetové hvězdy Ophelie Nichols. Tragédie se odehrála v jeho autě, když Randon Lee prodával dvěma mužům marihuanu. Jeden z nich jej zastřelil v autě.

V pátek v ranních hodinách, pouhý den před svými devatenáctými narozeninami, měl Randon u benzinky ve městě Prichard v Alabamě prodávat dvěma podezřelým marihuanu, obchod ale zřejmě neprobíhal podle představ všech zúčastněných a situace se vyhrotila natolik, že jeden z mužů Randona zastřelil.

Zdrcená Ophelia před čtyřmi dny sdílela na TikToku emotivní video, v němž se s pláčem svěřuje, že přišla o syna a vysvětluje, co se stalo. Přiznala, že v posledních dnech s rodinou zjistili spoustu věcí, které netušili a prosila své sledující o pomoc, která by vedla k vypátrání vraha.

Policie už oba podezřelé identifikovala, ale momentálně je případ ve fázi šetření a zatím nebyla vznesena žádná obvinění.

Podle záznamů z kamer si jeden z mužů přisedl k Randonovi do auta, kde následně došlo k fatálnímu útoku. Dotyčný následně z auta vystoupil a přesedl do vlastního vozu a z místa rychle ujel.

Podle detektiva Jasona Hadawaye postřelený Lee následně ještě přejel k jiné benzinové stanici, kde byl později nalezen mrtvý. Do této doby nebyl Lee v hledáčku policie kvůli prodeji drog, o jeho činnosti neměla tušení ani jeho matka, kterou na TikToku sleduje 7,6 miliónů lidí.

Reklama

Další články

Načítám