Hlavní obsah
Článek

To, že se manželství Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) rozpadne, asi nečekal skoro nikdo. Ondřej randí s moderátorkou Danielou Písařovicovou a Miss World 2002 zatím stále zůstává bez partnera. Myšlenky si krásně třídí jízdou na skútru, na kterém se prohání ulicemi Prahy. „Je to nejrychlejší prostředek. Flákneš to skoro všude, předjedu všechny, jsem jak vítr a už jsem vyježděná, ale člověk musí předvídat a v létě to miluji, provětráš se, mám to jako relax,“ svěřila se kráska Super.cz.

Právě s nelehkým obdobím, kterým si kvůli rozpadu manželství prošla, se stále lépe vyrovnává. „Být single není špatný v této době. Nebyl to můj výběr, ale život tě překvapí a snažím se to takhle brát. Užívám si léto,“ doplnila Táňa.

Plány na léto už má: Chystám se za kamarádkami na Vysočinu, jedu je navštívit a potom se na dva týdny přestěhuju do východních Čech, kde si pronajímám krásnou chatu. Odtamtud pocházím a do té chaty jsem chodívala jako malá s babičkou. Žila tam její kamarádka. Ted jsem domluvená s její dcerou, že tam občas jezdím, větrám tam, starám se tam o zahradu a odpočívám. Vracím se ke svým kořenům," prozradila majitelka titulu Nejkrásnější žena planety.

Má naštěstí mnoho práce, tak veškerou pozornost může směřovat tímto směrem. Navíc pracovní zátah, jak sama přiznala, jí pomohl nemyslet na to všechno, co se jí v soukromí událo: "Veškerou pozornost jsem vložila do pozitivních věcí, které mi pomáhaly nemyslet na to, čím jsem si procházela. Připravuji své parfémy, mám kolekci svého oblečení, pracovně mám nejkrásnější roky, stále můžeme díky nadaci Krása pomoci pomáhat potřebným,“ uzavírá Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám