Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S příchodem jara, na konci března, bylo manželství Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) oficiálně rozvedeno. Zatímco hudebník už si užívá novou lásku s Danielou Písařovicovou, Miss World 2002 zatím drahou polovičku nemá, a to i přes velký počet nápadníků, kteří jí píšou na sociálních sítích: „Mám mraky nápadníků, někteří mi skládají básničky, písničky, ale to mám za sebou už. Je to ale milé, nechci to shazovat, vážím si toho,“ smála se Táňa během rozhovoru pro Super.cz.

I přes to všechno ale zatím drahou polovičku nehledá: „Je to zajímavý, že mi takhle píšou, ale teda ne, že bych teď sháněla a hledala potenciální nápadníky skrz sociální sítě. Nevím, třeba si jednou založím Tinder,“ svěřila se s humorem krásná blondýnka.

Projít těžkým obdobím jí pomohla především její práce. Majitelka titulu nejkrásnější ženy světa se snaží dál pomáhat potřebným, tedy seniorům, autistům nebo dětem. Teď převzala šek v hodnotě 45 tisíc korun. Třetina peněz půjde pro její nadaci s názvem Krása pomoci, za projekt Jsem žena, jsem Evropa, na které se podílela. „Bylo to krásné focení, fotila jsem se jako Bertha von Suttner, tedy první Češka, která získala Nobelovu cenu za mír, rodilá Pražačka. Bylo to krásné focení. Je to velká čest a jsem nesmírně vděčná, že tyto projekty generují finanční podporu pro nadace,“ dodala Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám