Hlavní obsah
Článek

Zatímco její bývalá švagrová Agáta Hanychová (38) by mohla ze svých ex poskládat několik fotbalových jedenáctek, zpěvačka Mariana Prachařová (29) je single snad od té doby, co ji známe. Na otázky, co se týče partnera a budoucnosti, už je alergická. Teď se ale rozhodla ze svých pocitů vyzpívat. O zklamání z neopětované lásky je píseň Víkend, ke které natočila i videoklip.

Skladba, na níž spolupracovala s textařkou Patricií Fuxovou, navazuje na dvojici nových songů Prodavačka snů a Štěstí je v lidech, které Mariana vydala v průběhu jara.

"Když mě Mariana oslovila s písničkou, vnukla mi nápad na pro naši generaci typický vztah bez trvanlivosti a bez schopnosti vedení upřímné komunikace," uvádí Fuxová, která se opřela o skutečné zkušenosti a příběhy Mariany.

„Mně osobně se tohle stalo bohužel několikrát. Zamilovala jsem se a totálně tomu druhému člověku propadla, oddala se mu, ale on se mi pak třeba i bez vysvětlení přestal ozývat a já kolikrát ani netušila proč,” odhalila Prachařová.

„Bohužel tohle slýchám ze všech stran a děje se to často. Myslím, že to nikdy vůči tomu druhému není spravedlivé. Fér je říct na rovinu, že už prostě nemáte zájem a netrápit toho druhého nebo ho nechávat v nevědomí, co se vlastně děje. Píseň tedy přesně odráží tyto pocity. Je o zmatení, o zklamání a samozřejmě o lásce,” vysvětlila zpěvačka, která si k natočení klipu přizvala svého dobrého kamaráda Milana Peroutku (34).

A koho by si vedle sebe mladá zpěvačka představovala? Klidně někoho z branže, ale neodmítá ani možnost randit s někým, kdo se věnuje jinému řemeslu.

"Myslím, že by byli hlavně doma nadšení, že jsem si našla někoho, kdo dělá pořádnou práci," smála se zpěvačka, která aktuálně cestuje po Evropě a kromě dovolených za hranicemi plánuje také festivaly a práci na dalších skladbách.

Reklama

Další články

Načítám