Hlavní obsah
Článek

Obrovské oči, malý nosík, plná ústa a dlouhé blond kadeře až do pasu... Zkrátka panenka jako vyšitá. Přesně tak vypadá dcera sexbomby Katie Price (45) a jejího bývalého manžela Petera Andreho (49), jehož hit Mysterious Girl si vybaví asi každý, kdo zažil devadesátky...

Dívka, kterou rodiče pojmenovali velmi netradičně - Princess Tiaamii, ve středu oslavila už patnácté narozeniny. A není pochyb, že neobvyklé jméno se k ní opravdu hodí. Maminka jí k příležitosti narozenin sestříhala video z fotografií, které sdílela na Instagramu, a právě na úvod silikonová modelka vybrala záběr, na němž má Princess výrazný make-up a v tričku s nápisem Barbie vypadá opravdu jako ztělesněná panenka od Mattela.

K líčení a dekorativní kosmetice ovšem Katie vede dceru už od dětství. Již jako malá holčička se na snímcích objevovala s nalíčenou tváří, což mnohé popuzovalo a modelku za to odsuzovali. Ta si ovšem v jakékoli formě zviditelnění libuje, a tak ji komentáře nechávaly ledově chladnou.

Princess Tiaamii pochází z velké rodiny. Z manželství jejích slavných rodičů pochází ještě sedmnáctiletý Junior, dále má z matčiny strany ještě staršího bratra Harveyho (20) a mladší sourozence Jetta (8) a Bunny (7). Její otec má pak s Emily MacDonagh osmiletou Amelii a pětiletého Theodora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám