Hlavní obsah
Článek

Léto nám sice momentálně trochu stagnuje, ale to rozhodně není důvod, proč se nenaladit na koupací vlnu... Pomoci nám v tom mohou i některé celebrity a modelky, které jsou na pláži jako doma. Možná poznáte některé z nich i ze zadního úhlu, a pokud ne, alespoň se můžete pokochat pohledem...

V galerii najdete hned tři dámy z nejslavnějšího sesterského klanu.

Kourtney Kardashian, jež se v černých bikinách koupala během své květnové cesty do Itálie, kde si brala za muže Travise Barkera. Kim Kardashian, jež se fotila s kamarádkami Natalií Halcro a Olivií Pierson v bikinách své značky letos v lednu - ještě před svým radikálním hubnutím. A nejlépe placená modelka světa Kendall Jenner, která loni odhalila své útlé tělo během dovolené s dnes již expřítelem Devinem Bookerem v Sardinii.

Dále si můžete tipnout, které pozadí patří zpěvačce Miley Cyrus, již zachytili fotografové během únorové dovolené v Mexiku, a které Camile Cabello. Ta pro změnu v dubnu oslňovala na pláži v Miami.

Komu se líbí drobné křivky, zřejmě najde zalíbení v modelkách Joy Corrigan a bývalé přítelkyni Brooklyna Beckhama Haně Cross. A kdo naopak vyznává ženštější tvary, zalíbí se mu televizní hvězdy Victoria Larson a Alison Kay Bowles stejně jako dvojčata Shannade a Shannon Clermont známé jako Clermont Twins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám