Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední kostýmová kreace, do které navlékli tvůrci filmu Barbie Margot Robbie (33), a především Ryana Goslinga (43), je opravdu úlet. Po LA se proháněli na fosforových kolečkáčích a v růžovém úboru, z nějž přecházel zrak.

Jako dva zvýrazňovače brázdili Venice Beach, a tak není divu, že je u toho zachytili i fotografové. Jízdou na bruslích si ale hvězdné duo nejspíš příliš jisté nebylo, oba herce totiž doprovázeli dubléři.

Minulý týden zase měli fanoušci možnost spatřit Ryana s Margot v kovbojském, nutno dodat, že i taková podívaná stála za to.

Především na Oscara nominovaný herec v kostýmech Kena zatím boduje. Většina fanoušků se shoduje, že v roli působí tak praštěně, že je to snad naláká i zajít si na snímek do kina.

Na to si ale ještě chvíli počkáme. Datum uvedení stanovili tvůrci na 21. července příštího roku, na den, kdy bude nejoblíbenější panenka světa slavit 60. výročí vzniku. A už teď je jasné, že se máme na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám