Hlavní obsah
Článek

Prezentaci nové kolekce Natali Ruden (53) s názvem Art Collection přišla zhlédnout celá řada známých tváří. Dorazil i Alexander Hemala s manželkou Vlastou. „Líbí se mi děvčata. Modely v případě Natali Ruden jsou taky krásné. Je ale pravda, že na takových akcích trošičku netrpělivě poposedávám,“ řekl Super.cz Hemala těsně po skončení show.

Hemala je notoricky známý díky svému čtyřicetiletému působení na postu hlasatele České televize. Čemu se věnuje nyní, když už je profese hlasatele minulostí? Je toho hodně.

„Pracuji v jednom soukromém rádiu, kde mám takové televizní okénko. Občas uvádím podobné akce, jako je tato přehlídka. Před měsícem jsem uváděl také přehlídku Natali Ruden, která byla komornější. Je to akce, na které rád chodím,“ uvedl v našem rozhovoru Hemala, který byl posledním hlasatelem, který z obrazovky promluvil.

Hemala pracuje i po dovršení důchodového věku. Má ale čas věnovat se i radostným aktivitám. „Mám pár vnuků, je jich dohromady sedm, a hlídat je, to je zajímavá činnost. A důchod je o flexibilitě. Někdy mám volno, jindy si jdu zaplavat, jindy hlídám vnuky. Doufám, že to takto dlouho vydrží.“

A nastane někdy moment, kdy už bude pouze odpočívat? „Starobní důchod už nějakou dobu pobírám. Budu pracovat, dokud to půjde. Ale nechtěl bych dopadnout tak, že by mě někdo odmítal, že by přede mnou utíkal. Snad poznám hranici, kdy bych se měl stáhnout do ústraní,“ říká Alexander Hemala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám