Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Praze jsme zpěvačku Sisu Sklovskou (58) neviděli řadu let. O to víc jsme si užili setkání na jejím rodném Slovensku, když s manželem Jurajem Lelkesem vyrazila na zahájení letní sezóny v oblíbeném letovisku v Bešeňové, kde zazpívala na vernisáži obrazů, a poté se stala i jednou z modelek na fashion show.

Figuru má Sisa jako mladice, což předvedla v sexy modelu s výstřihem až po pas, pod který si nevzala podprsenku. Je vidět, že jí manželství s Jurajem svědčí. "Jsem věčný optimista, takže mládnu. Hodně lidí mi říká, že vypadám lépe, než když mi bylo šestnáct," smála se Sisa, která vedle zpěvu také vyučuje obor muzikál na akademii múzických umění a získala také doktorský titul. "Je to pro mě nová dimenze života," uvedla.

Vlastního vystupování se ale nevzdala. "Mám před sebou premiéru. Budu hrát Cher. Celý život mě k ní přirovnávali, tak k tomu konečně došlo. Představení se jmenuje Sisa či Cher, není to muzikál, ale hudební show se živou muzikou, krásnými kostýmy a tanečníky," těší se Sklovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám