Hlavní obsah
Článek

V posledních sedmi letech do médií poskytovala vyjádření jménem rodiny Gottových. Nejdříve byla mluvčí Karla Gotta (†80) a po jeho smrti v roce 2019 pomáhala s komunikací jeho ženě Ivaně Gottové (48) a umělecké agentuře nesoucí zpěvákovo jméno. Podle informací Super.cz Aneta Stolzová spolupráci s Gottovou v těchto dnech ukončila.

Informaci nám potvrdila sama Stolzová, jejíž jméno už zmizelo i ze stránek Karel Gott Agency. K rozkolu s Gottovou ale podle ní nedošlo a spolupráce byla ukončena v klidu a korektně.

„Jako tisková mluvčí Karla Gotta jsem měla možnost získat velké zkušenosti, potkat se s řadou zajímavých lidí a prožít několik fantastických let, které mě po všech stránkách obohatily. A hlavně, pracovala jsem po boku člověka, kterého si dodnes velice vážím a vzhlížím k němu,“ napsala Stolzová Super.cz.

„Po jeho úmrtí jsem se ještě částečně podílela na některých projektech spojených s odkazem této výjimečné osobnosti. Současně již před necelými dvěma lety jsem přijala nabídku společnosti Albatros Media, kde vedu PR oddělení. Dnes, po úspěšné realizaci projektů, není pozice tiskové mluvčí v agentuře Karel Gott Agency dále nutná, a tak se mohu věnovat svým dalším pracovním aktivitám,“ uvedla s tím, že mezi ní a Gottovou nepanují špatné vztahy.

„Ivaně Gottové bych chtěla i takto poděkovat za obrovskou příležitost, kterou jsem díky ní dostala, a měla tak možnost prožít období, které je nezapomenutelné. Ráda bych ještě dodala, že s Ivankou nás pojí letité přátelství a ukončení profesní spolupráce na ně nemá rozhodně žádný vliv.“

Stolzová patřila k nejbližšímu týmu a také k přátelům zesnulého zpěváka. Dcerku, která přišla na svět jen několik dní po Gottově smrti, dokonce pojmenovala po něm - Amálie Karla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám